Pagina's

dinsdag 17 januari 2012

2012 voelt al goed

Oud en nieuw 2011. Nicki en ik zijn samen thuis. Gewoon met z'n tweetjes. Om het jaar goed af te sluiten en 2012 goed te beginnen had ik een ritueel bedacht. We hebben samen 12 grote vuurpijlen gekocht. 's avonds, een uur of 9, zijn we samen gaan zitten en hebben we elkaar verteld wat we absoluut niet mee willen nemen naar 2012. Alle ellende hebben we op briefjes geschreven en die hebben we aan onze vuurpijlen geplakt. Op een paar briefjes hebben we onze wensen geschreven.
Het was al een opluchting om het op te schrijven, maar om kwart over 12 voelde het nog veel beter. Om de beurt hebben we onze pijlen de lucht in geschoten. Oh wat heerlijk! Echt een bevrijdend gevoel. Als de pijl in de lucht knalde hebben we mee staan roepen. BAM!! WEG ERMEE!!

We hebben nu nog één Chinese lampion die we de lucht in gaan laten zodra de nieuwe poging weer begint. Gewoon voor het gevoel. Omdat we nog steeds hoop hebben dat het gaat lukken.

Ik moet zeggen dat ik zo'n goed gevoel heb over dit jaar. Ik was helemaal klaar met 2011 en het voelt als een nieuwe start nu 2012 begonnen is.


Op 5 januari kreeg ik de uitslag van het vorige onderzoek. Helemaal goed! Niets meer te vinden van het HPV virus. Yes! Ik heb een dansje gedaan in de huiskamer :) Zo fijn!

En nu is het afwachten tot poging twee opnieuw gaat beginnen. Mijn cyclus is helemaal in de war, misschien omdat ik vorige maand een paar dagen hormonen heb gespoten? Een vrouw heeft normaal gesproken een cyclus van 28 dagen (in de ideale situatie). Ik heb normaal een cyclus van 32 dagen. Maar nu is het al dag 37! Geduld Catharine, geduld. Ik heb er natuurlijk stiekem wel een testje aan gewaagd, want je weet maar nooit! De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Maar nee hoor, zoveel geluk heb ik nou ook weer niet. Ik zal er toch echt meer voor over moeten hebben. Dus ik wacht braaf af tot het weer zover is en ik weer mag beginnen met het circus. Misschien wil mijn lijf het nog even uitstellen. Het is zo gek, ik heb er zin in en ik ben er ook bang voor. Ik wil dat het begint en ik wil het nog even uitstellen. Oh, die punctie! Ik zie er nu al tegenop. En het herstellen, wachten, de hoop. Februari gaat een spannende maand worden. Maar ik kijk er ook naar uit. Het zou kunnen lukken!

Ik blijf erbij, 2012 voelt al heel erg goed! Dit wordt ons jaar!